4 Bήματα για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι μας!

Σκόνη, ρύποι, χημικές ουσίες, μικρόβια μπορούν να πλήξουν την υγεία.
Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας ένα υγιές και φιλικό περιβάλλον…

Χρησιμοποιείτε βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού στο σπίτι, καθώς τα υπόλοιπα έχουν χημικές ουσίες οι οποίες ερεθίζουν το δέρμα, τους πνεύμονες και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στον οργανισμό. Αντίθετα, τα καθαριστικά που είναι βιοδιασπώμενα και μη τοξικά καθαρίζουν το σπίτι χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία!

1. Είναι σημαντικό να απολυμαίνετε τον κάδο των σκουπιδιών, καθώς τα μικρόβια αναπτύσσονται κάθε μέρα όλες τις ώρες μέσα σε αυτό το χώρο.

2. Καθημερινά θα πρέπει να συμμαζεύετε και να τακτοποιείτε τους χώρους του σπιτιού σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε πολύ πιο εύκολα να καθαρίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια.

3. Μην ξεχνάτε να αερίζετε καθημερινά το σπίτι, έστω για λίγη ώρα. Ο καθαρός αέρας είναι πολύτιμος για όλους τους χώρους του σπιτιού και ιδιαίτερα για τα υπνοδωμάτια

4. Αλλάζετε τις πετσέτες στο μπάνιο μετά τις τρεις χρήσεις, διότι γεμίζουν μικρόβια που έρχονται με το δέρμα σας.

Κάνοντας αυτά τα 4 βήματα μπορείτε να διατηρείτε ένα καθαρό σπίτι, απαλλαγμένο από μικρόβια, μύκητες και διάφορους μικροοργανισμούς. Εάν θέλετε να αλλάξετε εντελώς την υγεία της οικογένειας και του σπιτιού σας τότε θα πρέπει να σκεφτείτε τον πράσινο καθαρισμό του σπιτιού με βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά.

Μετάβαση στν Πράσινο Καθαρισμό

Τα βιοδιασπώμενα καθαριστικά έχουν διακριθεί ως αποτελεσματικά βακτηριοκτόνα και βιοκτόνα. Η αποκλειστική τεχνολογία κατασκευής τους τα καθιστά ένα μοναδικό σύστημα απολύμανσης που στοχεύει στους πιο επιβλαβείς ιούς και βακτήρια, ενώ παράλληλα ανήκουν στη μη-τοξική βαθμίδα.

Όσον αφορά τις οσμές, τα βιοδιασπώμενα καθαριστικά δεν αποκρύπτουν οσμές, ούτε παράγουν επιβλαβή αρώματα ή μυρωδιές. Απλώς εξαλείφουν την οσμή. Καταστρέφουν τη βιολογική μόλυνση αντιμετωπίζοντας την πηγή της οσμής. Είναι ιδανικά για χρήση κοντά σε ανθρώπους ή ζώα ή άτομα με αλλεργίες ή ανοσολογικές ανεπάρκειες, καθώς δεν είναι επιβλαβή για τις επιφάνειες και δεν παράγουν πτητικές οργανικές ενώσεις. Τα βιοδιασπώμενα καθαριστικά είναι αποτελεσματικά ενάντια στις πιο δυνατές οσμές.

Πρόκειται για προϊόντα μη διαβρωτικά, μη εύφλεκτα και που προάγουν υγιέστερους χώρους διαβίωσης για τους ανθρώπους και για τα ζώα. Έχουν τη δύναμη των κοινών βιοχημικών απολυμαντικών φέροντας όμως την πτυχή της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ !!

Τα βιοδιασπώμενα καθαριστικά είναι ιδανικά για πολλαπλές εφαρμογές καθώς είναι:

Άφλεκτα
Μη τοξικά
Ελεύθερα από φώσφορο, αλλεργιογόνα, EDTA, χλώριο & αμμωνία
Σκοτώνουν βακτήρια και ιούς

Αν αντιμετωπίζετε πονοκεφάλους σε τακτική βάση και δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία, λάβετε υπόψιν το σπίτι στο οποίο περνάτε το χρόνο σας κάθε μέρα. Η EPA έχει εντοπίσει μια ντουζίνα διαφορετικές χημικές ουσίες με ερεθιστικές ιδιότητες που είναι πανταχού παρούσες στα σπίτια μας, στατιστικά εντοπίζονται έως και πέντε φορές συχνότερα από άλλες μολύνσεις στον αέρα.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες  λύσεις που είναι αποτελεσματικές και ασφαλής, δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο για να προβείτε στην εφαρμογή αυτών των λύσεων.

Αφού κάνετε την έρευνά σας, σας προτείνω να δείτε και εδώ.

Ρένα Διαμαντοπούλου
Marketing  Προϊόντων & Υπηρεσιών Υγείας – Ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα