Αποτοξίνωση του ανοσοποιητικού συστήματος

Απομακρύνετε μια για πάντα τις ασθένειες και τα αισθήματα κατάπτωσης, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Όποιο μικρόβιο τολμήσει να εισέλθει στο σώμα σας θα καταστραφεί αμέσως, έτσι ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με πιο αξιόλογα πράγματα. Η συχνή εμφάνιση ασθενειών ή αισθημάτων κατάπτωσης μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν αφήνετε το σώμα σας να αναρρώσει τελείως από μια ασθένεια. Το φαινόμενο είναι πολύ επικίνδυνο, αφού μπορεί να σας οδηγήσει να αποδεχτείτε το μόνιμο αίσθημα της κατάπτωσης σαν κάτι φυσιολογικό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να τονώσετε και να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Καταναλώνετε άφθονο νερό (περίπου 1,5 λίτρο την ημέρα)

Φροντίστε να πίνετε νερό καθ´ όλη την διάρκεια της ημέρας, αποφεύγοντας να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες το βράδυ, που θα μπορούσαν να διαταράξουν τον ύπνο σας. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας όσο το δυνατόν περισσότερα είδη από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και ψάρια.

Ισορροπημένη διατροφή

Η ισορροπημένη διατροφή θα διασφαλίσει την επαρκή λήψη θρεπτικών ουσιών, βιταμινών και μετάλλων και η εναλλαγή των πρωτεϊνών διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε μεγαλύτερη εγρήγορση.

Χρησιμοποιείτε φυσικά σκευάσματα

Για τη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την πάλη κατά των μολύνσεων.

Η προσεκτική επιλογή κάποιων συμπληρωμάτων σε συνδυασμό με αύξηση της κατανάλωσης νερού και μία διατροφή υψηλής ποιότητας, θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού σας, έτσι ώστε να είστε πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.
Σκόρδο

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και σας βοηθά να πείτε αντίο στην κόκκινη μύτη και τα κρύα δάχτυλα, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τζίνκο μπιλόμπα (Ginkgo Biloba)

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη δραστηριότητα του εγκεφάλου.

Γαϊδουράγκαθο

Ενδείκνυται για την αποτοξίνωση του ήπατος.

Μην ξεχνάτε επίσης πως η τακτική λήψη μιας πολυβιταμίνης ή κάποιου συμπληρώματος θα βοηθήσει να καλυφθούν τα κενά της διατροφής σας κατά τη διάρκεια της αλλαγής από μια ανθυγιεινή διατροφή σε μια υγιή.
Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα ως υποκατάστατα μιας καλής, με μεγάλη ποικιλία, διατροφής .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ ΙΑΤΡΟΣ – ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

Αφού κάνετε την έρευνά σας, σας προτείνω να δείτε και τα παρακάτω:

Τα κείμενα είναι καθαρά πληροφοριακά και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως θεραπευτικές ιατρικές συνταγές ή ότι συνιστούν αντικατάσταση του θεράποντος γιατρού και των υποδείξεών του. Η απόφαση για τη σπουδαιότητα των συμβουλών είναι προσωπικά και απόλυτα δική σας.

Παρόμοια άρθρα