Meet the best natural Sex Stimulant and Energiser!

Αν ψάχνετε για έναν φυσικό τρόπο για μέγιστη απόδοση στη σεξουαλική δυσλειτουργία, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά πέραν της ρίζας με την ονομασία Maca.

Η Maca είναι μια ρίζα που μοιάζει με ράμφος και ευδοκιμεί στη Νότια Αμερική. Συμπεριλαμβάνεται σε πολλά προϊόντα βελτίωσης λίμπιντο επειδή έχει την ικανότητα να αυξάνει τη σεξουαλική λειτουργία και την επιθυμία στους άνδρες και στις γυναίκες. Η ρίζα αυτή αναπτύσσεται στα βουνά των Άνδεων και έχει χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό βότανο για πολλά χρόνια. Αυτό το φυτό περιέχει πάνω από 55 φυτο-χημικές ουσίες που είναι ωφέλιμες για το σώμα με διάφορους τρόπους συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να ενισχύει τις σεξουαλικές λειτουργίες στο σώμα.

How it Works

Maca root contains p-methoxybenzyl isothiocyanate which is purportedly an aphrodisiac. Maca root does not affect the hormones directly.The natural nutrients in maca root are perfect for boosting the glands of the endocrine system. In other words, with the help of maca root, the glands that release the hormones that initiate arousal and sexual performance in men, work more optimally and efficiently to minimize erectile dysfunction, and maximize sexual performance.

It is Proven

Η ρίζα Maca έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία σε πολλές μελέτες. Σε μια διπλή τυφλή δοκιμασία, η ρίζα Maca φαίνεται να ανακουφίζει τη σεξουαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από SSRI (Selective serotonin reuptake inhibitors). Τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας Maca αυξάνουν τη λειτουργία των αδένων που είναι υπεύθυνοι για τις ορμόνες που απαιτούνται για την εφαρμογή επιτυχημένων σεξουαλικών πρακτικών. Οι πιθανότητές για εξάλειψη οποιασδήποτε δυσλειτουργίας αυξάνεται σημαντικά με τη λήψη συμπληρώματα Maca. Επιπλέον κλινικές δοκιμές μικρής κλίμακας έχουν αποδείξει ότι η ρίζα Maca συμβάλλει στη βελτίωση της λίμπιντο στους άνδρες. Η ρίζα Maca έχει θετικές επιδράσεις στη διάθεση, την ενέργεια και τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες και στις γυναίκες. Έχει επίσης αποδειχθεί ευεργετικό για την αύξηση του όγκου του σπέρματος, τη βελτίωση της παραγωγής και της κινητικότητας του.

Other Benefits

Η ρίζα Maca θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα αυθεντικά προσαρμογόνα. Αυτό σημαίνει ότι η ρίζα Maca βελτιώνει την ικανότητα αντίστασης του σώματος και ενισχύει την ενέργεια και την ικανότητα του σώματός να υπομείνει και να προσαρμόζεται σε πιο δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. Αυτό το ευεργετικό ενισχυτικό βότανο περιέχει ασβέστιο, βιταμίνες Β1 και Β2, Β12, καθώς και λιπαρά οξέα. Ο φώσφορος στη ρίζα Maca είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την παρασκευή του ΑΤΡ και της φωσφορικής γλυκόζης στο σώμα.

Some of the benefits of maca powder, which truly represents its aphrodisiac properties:

 • Raises testosterone in men & eliminates hormonal problems in women
 • Enhances sexual desire and cures erectile dysfunction
 • Quick injury recovery
 • Αυξάνει το μεταβολισμό
 • Cures insomnia
 • Reduces the risk of diabetes
 • Helps in curing cancer

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το προϊόν της φύσης προσφέρει πραγματικά οφέλη καθώς η Maca αποτελείται από ένα ατελείωτο κατάλογο πλεονεκτημάτων όπως:

 • Η Maca δεν περιέχει μόνο υδατάνθρακες, περιέχει επίσης εύπεπτες υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και ανόργανα άλατα, όπως ψευδάργυρο, ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία βοηθούν τόσο στην απόδοση όσο και στην αποθεραπεία.
 • Η Maca είναι το φάρμακο για τα επινεφρίδια που επιτρέπουν στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ) να ανακάμψει γρήγορα, επιτρέπει τη συχνή άσκηση με υψηλής έντασης ασκήσεις χωρίς να υπάρχει εξάντληση. Βοηθά τους αθλητές να αυξήσουν την αντοχή τους και βοηθά επίσης στη βελτίωση της σωματικής τους απόδοσης παρέχοντας στους μυς την επαρκή ποσότητα γλυκογόνου που απαιτείται για προπόνηση υψηλής έντασης .
 • It has the capacity to provide mental clarity for a positive mental outlook.
 • It has been proved in various studies that maca improves sexual health of the couples by multiplying the sexual desire without any adverse effects on sexual hormones.
Conclusion

Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε σεξουαλική δυσλειτουργία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και πως υπάρχουν φυσικοί τρόποι βελτίωσης της σεξουαλικής απόδοσης. Όλα τα συμπληρώματα  ωστόσο πρέπει να λαμβάνονται σύμφωνα με τις κατάλληλες οδηγίες.

Εάν μπορείτε να έχετε επιτυχημένη σεξουαλική υγεία με ασφάλεια και φυσικό τρόπο, τότε γιατί να μην το δοκιμάσετε;

 After doing your own research, we recommend you to have a look below

IRENE DIAMANTOPOULOU EFFECTIVE MARKETING OF BEAUTY PRODUCTS & SERVICES

Articles are informative and in no case should be considered as therapeutic prescriptions or as a substitute for the treating physician and his/her instructions. The decision on the importance of the advice is yours personally and completely.

Similar Posts