Φώτισε την επιδερμίδα σου και απομάκρυνε τις πανάδες με φυσικό τρόπο!

πανάδες

Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, παρουσιάζουν μια ποικιλία από αλλαγές στο δέρμα εξαιτίας της απώλειας κολλαγόνου, των εξαντλημένων επιπέδων υαλουρονικού οξέος, της έκθεσης στον ήλιο, των περιβαλλοντικών τοξινών και της αφυδάτωσης. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση του δέρματος, ρυτίδες και άνισο τόνο. Οι σκούρες κηλίδες/πανάδες εμφανίζονται όταν η χρώση του δέρματος επιταχύνεται λόγω της έκθεσης στον ήλιο, των ορμονικών αλλαγών, καθώς και εξαιτίας της λήψης ορισμένων φαρμάκων και ασθενειών. Ένας σίγουρος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε αυτά τα σημάδια γήρανσης και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας είναι με τη χρήση λευκαντικού ορού και κρέμας, καθώς περιέχουν μια ποικιλία συστατικών που λειτουργούν με σκοπό την αναζωογόνηση του δέρματος και την χρωματική εξισορρόπηση συντελώντας στην απόκτηση ενός όμορφου, καθαρού και νεανικού δέρματος.

Όλα τα φυσικά λευκαντικά δέρματος περιέχουν μια ποικιλία συστατικών που όταν συνδυάζονται, παρέχουν πραγματικά καταπληκτικά αποτελέσματα. Τα συστατικά περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C, τη ρετινόλη, τα πεπτίδια, τη βιταμίνη Α και τα άλφα υδροξύ οξέα (ΑΗΑ). Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την προώθηση της ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας έτσι στα νέα κύτταρα του δέρματος να αναδυθούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα πεπτίδια δεσμεύονται με τα κύτταρα του δέρματος και βοηθούν στην ανοικοδόμηση του κολλαγόνου, και η ρετινόλη είναι η πιο αγνή μορφή της βιταμίνης Α που εργάζεται για την απαλή απολέπιση του δέρματος ενώ παρέχει βαθιά ενυδάτωση. Επιπλέον, τα άλφα υδροξύ οξέα (ΑΗΑ) παρέχουν πρόσθετες ιδιότητες απολέπισης.

Εκτός από την απολέπιση και την αναπλήρωση των κυττάρων του δέρματος, όλα τα φυσικά λευκαντικά δέρματος περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή ως το ενυδατικό της φύσης και είναι απαραίτητη για τη παροχή βαθιάς και διαρκούς ενυδάτωσης του δέρματος. Η βιταμίνη Ε προάγει την υγιή αναγέννηση των κυττάρων, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση επιτρέποντας τη μακροχρόνια υγρασία και προστασία. Η βιταμίνη Ε λειτουργεί επίσης στη θεραπεία του δέρματος από μέσα προς τα έξω, ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, καθιστώντας τη ένα ουσιαστικό και σημαντικό συστατικό σε όλα τα λευκαντικά δέρματος. Η υγρασία που παρέχει η βιταμίνη Ε έχει ως αποτέλεσμα ένα λαμπερό και ζωντανό δέρμα και η νέα παραγωγή κυττάρων του δέρματος βοηθά στην ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών έκφρασης καθώς προσθέτει απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

Τα λευκαντικά δέρματος περιέχουν φυσικά συστατικά τόνωσης που αντανακλούν το φως τέλεια δίνοντας αποτέλεσμα υγιής λάμψης. Το συστατικά, λόγω της ιδιότητας τους να ανακλούν το φως, καλύπτουν γρήγορα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων.

Το πέρασμα του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία από αλλαγές στη φυσική ισορροπία του δέρματος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, οι ορμονικές αλλαγές, η ασθένεια ακόμη και η κληρονομικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε θαμπό και ξηρό δέρμα, σε πανάδες και υπερ-μελάγχρωση, σε πρόωρες ρυτίδες και απώλεια της ελαστικότητας. Ενώ η διαδικασία γήρανσης είναι απολύτως φυσική, πολλά άτομα απογοητεύονται με την εμφάνιση αυτών τα πρώτων σημαδιών γήρανσης και προβαίνουν σε αναζήτηση όλων των φυσικών θεραπειών για να φέρουν πίσω τη φυσική τους λάμψη και τον τόνο του δέρματος. Όλα τα φυσικά λευκαντικά δέρματος περιέχουν θεραπευτικά συστατικά που περιλαμβάνουν Βιταμίνη Ε, ρετινόλη, βιταμίνη C και άλφα υδροξύ οξέα (ΑΗΑ) που λειτουργούν γρήγορα και αποτελεσματικά όταν πρόκειται για την ελαχιστοποίηση σκουρόχρωμων κηλίδων, αντιμετωπίζουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και ενυδατώνουν το δέρμα. Με την προσθήκη ενός φυσικού λευκαντικού δέρματος στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος σας, μπορείτε να αναδομήσετε με ασφάλεια το δέρμα σας και να αναβιώσετε τη νεανική λάμψη και ομορφιά.

Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα, σας προτείνουμε να δείτε και το παρακάτω

Ειρήνη Διαμαντοπούλου
Marketing  προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα