Maca:Γνωρίστε το καλύτερο Φυσικό Σεξουαλικό Διεγερτικό και Εnergiser!

Αν ψάχνετε για έναν φυσικό τρόπο για μέγιστη απόδοση στη σεξουαλική δυσλειτουργία, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά πέραν της ρίζας με την ονομασία Maca.

Η Maca είναι μια ρίζα που μοιάζει με ράμφος και ευδοκιμεί στη Νότια Αμερική. Συμπεριλαμβάνεται σε πολλά προϊόντα βελτίωσης λίμπιντο επειδή έχει την ικανότητα να αυξάνει τη σεξουαλική λειτουργία και την επιθυμία στους άνδρες και στις γυναίκες. Η ρίζα αυτή αναπτύσσεται στα βουνά των Άνδεων και έχει χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό βότανο για πολλά χρόνια. Αυτό το φυτό περιέχει πάνω από 55 φυτο-χημικές ουσίες που είναι ωφέλιμες για το σώμα με διάφορους τρόπους συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να ενισχύει τις σεξουαλικές λειτουργίες στο σώμα.

Πως λειτουργεί

Η ρίζα Maca περιέχει ισοθειοκυανικό ρ-μεθοξυβενζυλεστέρα, το οποίο είναι κοινώς αφροδισιακό. Η Maca δεν επηρεάζει άμεσα τις ορμόνες του οργανισμού. Τα φυσικά θρεπτικά συστατικά της ρίζας Maca είναι ιδανικά για την ενίσχυση των αδένων του ενδοκρινικού συστήματος. Με άλλα λόγια, με τη βοήθεια της ρίζας Maca, οι αδένες που απελευθερώνουν τις ορμόνες που προκαλούν διέγερση και σεξουαλική απόδοση στους άνδρες, λειτουργούν στο βέλτιστο, ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά τη στυτική δυσλειτουργία και μεγιστοποιούν τη σεξουαλική απόδοση.

Είναι αποδεδειγμένο

Η ρίζα Maca έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία σε πολλές μελέτες. Σε μια διπλή τυφλή δοκιμασία, η ρίζα Maca φαίνεται να ανακουφίζει τη σεξουαλική δυσλειτουργία που προκαλείται από SSRI (Selective serotonin reuptake inhibitors). Τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας Maca αυξάνουν τη λειτουργία των αδένων που είναι υπεύθυνοι για τις ορμόνες που απαιτούνται για την εφαρμογή επιτυχημένων σεξουαλικών πρακτικών. Οι πιθανότητές για εξάλειψη οποιασδήποτε δυσλειτουργίας αυξάνεται σημαντικά με τη λήψη συμπληρώματα Maca. Επιπλέον κλινικές δοκιμές μικρής κλίμακας έχουν αποδείξει ότι η ρίζα Maca συμβάλλει στη βελτίωση της λίμπιντο στους άνδρες. Η ρίζα Maca έχει θετικές επιδράσεις στη διάθεση, την ενέργεια και τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες και στις γυναίκες. Έχει επίσης αποδειχθεί ευεργετικό για την αύξηση του όγκου του σπέρματος, τη βελτίωση της παραγωγής και της κινητικότητας του.

Επιπλέον οφέλη

Η ρίζα Maca θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα αυθεντικά προσαρμογόνα. Αυτό σημαίνει ότι η ρίζα Maca βελτιώνει την ικανότητα αντίστασης του σώματος και ενισχύει την ενέργεια και την ικανότητα του σώματός να υπομείνει και να προσαρμόζεται σε πιο δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. Αυτό το ευεργετικό ενισχυτικό βότανο περιέχει ασβέστιο, βιταμίνες Β1 και Β2, Β12, καθώς και λιπαρά οξέα. Ο φώσφορος στη ρίζα Maca είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την παρασκευή του ΑΤΡ και της φωσφορικής γλυκόζης στο σώμα.

Επιγραμματικά μερικά από τα οφέλη της ρίζας Maca, που αναφέρουν τις αφροδισιακές της ιδιότητες:

 • Αυξάνει την τεστοστερόνη στους άνδρες και εξαλείφει τα ορμονικά προβλήματα στις γυναίκες
 • Ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία και θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία
 • Γρήγορη αποκατάσταση τραυματισμών
 • Αυξάνει το μεταβολισμό
 • Θεραπεύει την αϋπνία
 • Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη
 • Βοηθά στη θεραπεία του καρκίνου

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το προϊόν της φύσης προσφέρει πραγματικά οφέλη καθώς η Maca αποτελείται από ένα ατελείωτο κατάλογο πλεονεκτημάτων όπως:

 • Η Maca δεν περιέχει μόνο υδατάνθρακες, περιέχει επίσης εύπεπτες υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και ανόργανα άλατα, όπως ψευδάργυρο, ασβέστιο και μαγνήσιο, τα οποία βοηθούν τόσο στην απόδοση όσο και στην αποθεραπεία.
 • Η Maca είναι το φάρμακο για τα επινεφρίδια που επιτρέπουν στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ) να ανακάμψει γρήγορα, επιτρέπει τη συχνή άσκηση με υψηλής έντασης ασκήσεις χωρίς να υπάρχει εξάντληση. Βοηθά τους αθλητές να αυξήσουν την αντοχή τους και βοηθά επίσης στη βελτίωση της σωματικής τους απόδοσης παρέχοντας στους μυς την επαρκή ποσότητα γλυκογόνου που απαιτείται για προπόνηση υψηλής έντασης .
 • Έχει την ικανότητα να προκαλεί πνευματική διαύγεια που προσδίδει θετική νοητική ψυχολογία.
 • Έχει αποδειχθεί σε διάφορες μελέτες ότι η Maca βελτιώνει τη σεξουαλική υγεία των ζευγαριών πολλαπλασιάζοντας τη σεξουαλική επιθυμία χωρίς να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στις σεξουαλικές ορμόνες.
Συμπέρασμα

Εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε σεξουαλική δυσλειτουργία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο και πως υπάρχουν φυσικοί τρόποι βελτίωσης της σεξουαλικής απόδοσης. Όλα τα συμπληρώματα  ωστόσο πρέπει να λαμβάνονται σύμφωνα με τις κατάλληλες οδηγίες.

Εάν μπορείτε να έχετε επιτυχημένη σεξουαλική υγεία με ασφάλεια και φυσικό τρόπο, τότε γιατί να μην το δοκιμάσετε;

 Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα, σας προτείνουμε να δείτε και το παρακάτω

Eιρήνη Διαμαντοπούλου
MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Τα κείμενα είναι καθαρά πληροφοριακά και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως θεραπευτικές ιατρικές συνταγές ή ότι συνιστούν αντικατάσταση του θεράποντος γιατρού και των υποδείξεών του. Η απόφαση για τη σπουδαιότητα των συμβουλών είναι προσωπικά και απόλυτα δική σας.

Παρόμοια άρθρα