Μείωσε την κυτταρίτιδα με αποτελεσματικά Τips!!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και βοηθούν ταυτόχρονα στο να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου.

1. Πάρε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα

Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας ωμέγα-3 λιπαρών οξέων θα συμβάλει στη μείωση της κυτταρίτιδας που συσσωρεύεται στο σώμα. Αυτά τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα είναι επίσης πολύ σημαντικά για πολλές άλλες λειτουργίες του σώματος. Θα πρέπει να δοκιμάσεις τη λήψη κατάλληλων συμπληρωμάτων για να δείς ικανοποιητικά αποτελέσματα!

2. Ενυδατώσου χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα

Προϊόντα ομορφιάς με βάση τα χημικά προσθέτουν τοξίνες στο δέρμα. Αυτά τα χημικά προϊόντα δεν βοηθούν πολύ και δεν θα πρέπει να προτιμούνται. Αν αναζητάς πορϊόντα για να κρατήσεις το δέρμα σου όσο το δυνατόν πιο υγιές, δοκίμασε και χρησιμοποιήσε φυσικά προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και τη σωστή ενυδάτωση του.

3. Κατανάλωσε Kολλαγόνο

Το κολλαγόνο έχει πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία που μπορείς να αποκομίσεις από την κατανάλωση του. Αυξάνει την ταχύτητα ανάπτυξης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος και είναι οφέλιμο για τις αρθρώσεις. Μπορεί επίσης να ενισχύσει το χαλαρό δέρμα και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της κυτταρίτιδας στο σώμα. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση των μυών, καθώς περιέχει συγκεκριμένα αμινοξέα και πρωτεΐνες. Αυτά τα αμινοξέα βοηθούν στη μέγιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στον έλεγχο του βάρους.

4. Εξισορρόπησε τις ορμόνες σου

Θεωρείται ότι οι ορμόνες παίζουν έναν τεράστιο ρόλο στο σχηματισμό της κυτταρίτιδας. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να εμφανίσουν πιο συχνά το πρόβλημα σε σχέση με τους άνδρες. Εάν ισορροπίσεις τις ρομόνες σου θα συμβάλλεις και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Ίσως να μην απαλλαγείς εντελώς από την κυτταρίτιδα, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει.

5.  Κάνε αποτοξινωτικά λουτρά

Τα αποτοξινωτικά λουτρά είναι πολύ χαλαρωτικά και καταπραϋντικά. Θεωρείται ότι η συσσώρευση τοξινών και  οι λιπώδεις ιστοί αυξάνουν την κυτταρίτιδα. Τα αποτοξινωτικά λουτρά βοηθούν στο να απομακρύνεις όλες τις τοξίνες από το σώμα. Επίσης, έχει πολλά άλλα οφέλη για το δέρμα τα οποία δε πρέπει να χάσεις.

6. Απόκτησε μια υγιεινή, φυσική διατροφή

Για να είσαι σε θέση να αποβάλλεις τις τοξίνες από το σώμα, θα πρέπει να αντληθούν έξω από τα κύτταρα, τους ιστούς και τα ζωτικά όργανα πρώτα. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν να μειώσεις την κυτταρίτιδα από το σώμα. Αυτά θα πρέπει να γίνουν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής σου. Η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών είναι ένας καλός τρόπος για τη μείωση της κυτταρίτιδας, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί με άλλες συμβουλές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Βαθμιαία αύξησε την κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Αν θέλεις πραγματικά να αυξήσεις την αλκαλικότητα στο σώμα σου και να ελαχιστοποίησεις την κυτταρίτιδα, θα πρέπει να ξεκινήσεις με χυμούς λαχανικών ή τη λήψη φυτικών συμπληρωμάτων π.χ με υπερτροφές που θα δώσουν τα κατάλληλα θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό .

7. Κράτησε τον εαυτό σου καλά ενυδατωμένο

Θα πρέπει να κρατήσεις τον εαυτό σου καλά ενυδατωμένο πίνοντας καθαρό, φρέσκο ​​νερό. Και αυτό συμβάλλει στο να καθαρίσεις όλες τις τοξίνες από το σώμα σου. Το νερό είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη μείωση και την πρόληψη της κυτταρίτιδας. Για να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε εγρήγορση όσον αφορά την ενυδάτωση, απλά να έχεις κατά νου όλες τις συνέπειες της αφυδάτωσης: Θαμπό, γερασμένο, και ζαρωμένο δέρμα. Βεβαιώσου λοιπόν ότι το νερό είναι το πρώτο πράγμα που καταναλώνεις καθημερινά!

Εφόσον κάνεις την δική σου έρευνά, σου συνιστούμε να δείς και τα παρακάτω:

Ειρήνη Διαμαντοπούλου,
Marketing προϊόντων & υπηρεσιών ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα