Βάλτε τέλος στη Κυτταρίτιδα!

αντιμετώπιση κυτταρίτιδας

Καιρός για ανανέωση!!
Η Vitamelia σου δίνει τη λύση για να βγεις άνετη στην παραλία!

Ο μοναδικός συνδυασμός του Body Soap με την Biosophica Triple Action Body cream προσφέρει λιποδιάλυση και μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενώ προσδίδει στην επιδερμίδα ελαστικότητα καθώς συμβάλλει στην ανάπλαση της. Προτού αναλύσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη κυτταρίτιδα πρέπει να μάθουμε τι είναι η κυτταρίτιδα.

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πως δημιουργείται

Με πολύ απλά λόγια, θα μπορούσαμε να ορίσουμε την κυτταρίτιδα ως μία ανώμαλη συσσώρευση λίπους σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Η συσσώρευση αυτή οφείλεται στην αδυναμία του οργανισμού να μετατρέψει όλο το λίπος σε γλυκόζη κατά τη διαδικασία του καταβολισμού. Με τον καιρό, το μεγάλο απόθεμα λίπους που συγκεντρώνεται δεν αιματώνεται σωστά και γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο στη μετακίνηση του. Τότε ακριβώς είναι που προκαλείται η κυτταρίτιδα. Επτά στις οκτώ γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κυτταρίτιδας με κύρια σημεία τους μηρούς και τους γλουτούς. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται επίσης στα μπράτσα, στο στομάχι, στην κοιλιά και στις γάμπες.

Φυσικά προϊόντα ομορφιάς για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Υπάρχουν διάφορα φυσικά συστατικά τα οποία έχουν αποδεδειγμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας και τα οποία εάν χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία καλλυντικών μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Η καφεΐνη για παράδειγμα είναι μία ουσία η οποία έπειτα από μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί διαθέτει ισχυρή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα. Επιπλέον συστατικά με δράση κατά της κυτταρίτιδας είναι η αγκινάρα, το πράσινο τσάι και η σπιρουλίνα.

Με αυτά τα αποτελεσματικά συστατικά δημιουργήσαμε τη Biosophica Triple Action Body cream με βασικό συστατικό της τη φυσική καφεΐνη από κόκκους καφέ η οποία διεγείρει τη δράση των λιπολυτικών ενζύμων, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του λίπους και την αποβολή των τοξινών. Διευκολύνει την απελευθέρωση των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Επιπλέον περιέχει Αλόη, Προβιταμίνη Β5 και Jojoba oil τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα. H Biosophica Triple Action με τριπλή δράση ενεργοποιεί την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους, βελτιώνει την όψη του δέρματος από την κυτταρίτιδα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που συσφίγγει και τονώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας λεία όψη.

Το Body Soap που δημιουργήσαμε με ειδικό σχήμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας περιέχει αγκινάρα, πράσινο τσάι, σπιρουλίνα και ελαιόλαδο τα οποία βοηθούν στη λιποδιάλυση και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η σπιρουλίνα πλούσια σε πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, ενισχύει την ανανέωση των κυτταρικών μεμβρανών και προσδίδει ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το ελαιόλαδο προσφέρει ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Το Body Soap αποτελεί την ιδανική προετοιμασία της επιδερμίδας για να εφαρμοστεί στη συνέχεια η Biosophica Triple Action Body cream.

Ο συνδυασμός των παραπάνω προϊόντων με φυσικά συστατικά προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για ένα σώμα απαλλαγμένο από τον αιώνιο εχθρό κάθε γυναίκας την κυτταρίτιδα!

Ειρήνη Διαμαντοπούλου,
Marketing Προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα