Υαλουρονικό οξύ: Μείωση ρυτίδων και lifting δίχως ενέσεις!

Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν αμέτρητες ώρες και χρήματα χρησιμοποιώντας επιβλαβή προϊόντα ομορφιάς για να κρατήσουν το δέρμα νεανικό. Υπάρχει πλέον ένας καλύτερος τρόπος, το Υαλουρονικό Οξύ. Μάλιστα εάν προσθέσετε στη συνταγή και τα απίστευτα οφέλη του εκχυλίσματος ροδιού τότε θα έχετε άμεσο λίφτινγκ του δέρματος χωρίς ενέσεις.

Τι είναι το Υαλουρονικό Οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια μη-θειωμένη γλυκοζαμινογλυκάνη, η οποία κατανέμεται ευρέως σε όλο το σώμα στους επιθηλιακούς, συνδετικούς και νευρικούς ιστούς. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά της εξωκυτταρικής μήτρας και συμβάλλει σημαντικά στη μετανάστευση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Ο μέσος άνθρωπος έχει περίπου 15 γραμμάρια Υαλουρονικού οξέος στο σώμα του. Από τα οποία το ένα τρίτο χρησιμοποιείται και αντικαθίσταται καθημερινά. Τα στρώματα του δέρματος δομούνται από στήλες και ίνες αποτελούμενες κυρίως από κολλαγόνο.

Υαλουρονικό οξύ για τη φροντίδα του δέρματος:

Αυτά τα στρώματα επιδερμίδας είναι γεμισμένα με μια σύνθεση νερού, συμπλέγματα πρωτεϊνών και υαλουρονικού οξέος. Αυτό το σύμπλεγμα μεταφέρει σημαντικά θρεπτικά συστατικά από την κυκλοφορία του αίματος μέσω των τριχοειδών αγγείων στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ προσελκύει και συγκρατεί το νερό που γεμίζει το δέρμα για να μειώσει τις ορατές ρυτίδες και τις γραμμές.

Έχει πολλές ωφέλιμες ιδιότητες:
  • Μειώνει τις πρόωρες ρυτίδες
  • Αυξάνει την ενυδάτωση
  • Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Διατηρεί το δέρμα λείο και υγρό
  • Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Θρέφει το δέρμα
  • Προωθεί τη κυτταρική ανάπτυξη
  • Προωθεί πιο σταθερό τόνο δέρματος
Αντί μονάχα να περιποιήστε το δέρμα από έξω, γιατί να μην το περιποιήστε και από μέσα προς τα έξω;

Η κατανάλωση 8 έως 10 ποτηριών νερού καθημερινά θα βοηθήσει να διατηρηθεί το δέρμα σας καλά ενυδατωμένο και υγιές. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα κύρια συστατικά για την κατακράτηση υγρασίας και την ενυδάτωση, ωστόσο θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό για να αναπληρώσετε τις μειούμενες αποθήκες υαλουρονικού οξέος στο σώμα. Ευτυχώς, μπορείτε να ενισχύσετε την απορρόφηση του υαλουρονικού οξέος, λαμβάνοντας ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Και το πρόσθετο μπόνους αυτού: βοηθά στην υποστήριξη και την προώθηση υγιών αρθρώσεων!

Το εκχύλισμα ροδιού, είναι ένα επιπλέον μυστικό φίλτρο για την απόκτηση ενός αψεγάδιαστου δέρματος γιατί:

To εκχύλισμα ροδιού μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης, μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που προκαλούνται από τη συνεχή έκθεση στον ήλιο. Βοηθά επίσης στη διατήρηση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος και εμποδίζει τον υπερ-χρωματισμό και την εμφάνιση σκούρων κηλίδων.

Εφόσον κάνετε την ερευνά σας, σας προτείνουμε να δείτε και αυτά:

ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Παρόμοια άρθρα