Παραγγελίες & Πληρωμή

Οι παραγγελίες από 100€ και πάνω και έως 2 κιλά δε χρεώνονται με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής είτε για Ελλάδα είτε για Κύπρο!!

Η Vitamelia σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και για την Κύπρο, και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα. Η χρέωση για την αποστολή με Αντικατοβολή είναι 3€ για Ελλάδα και 4,88€ για Κύπρο.

2. Με Πιστωτική κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Vitamelia e-shop είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα προσωπικά δεδομένα. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα στο Vitamelia e-shop είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς όταν σας ζητούνται τα στοιχεία της κάρτας σας έχετε ήδη μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας και η χρέωση γίνεται αυτόματα την στιγμή εκείνη χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός φυσικού ατόμου. Το κόστος της αποστολής των προϊόντων με courier διαμορφώνεται στα 2€ για Ελλάδα και 2,38€ για Κύπρο.

3. Με Τραπεζική μεταφορά/ κατάθεση

Εάν δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ή δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού σε έναν απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΛΛΑΔΑ
EUROBANK:
Αριθμός Λογαριασμού: 00260009870201194595
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2202600090000870201194595
Δικαιούχος Λογαριασμού: Vitamelia Ε.Ε. Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας & Περιβάλλοντος

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός Λογαριασμού: 5048100392829
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR8401720480005048100392829
Δικαιούχος Λογαριασμού: Vitamelia Ε.Ε. Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας & Περιβάλλοντος

ΚΥΠΡΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ:
Αριθμός Λογαριασμού: 357005799746
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: CY280020019500003570057005799746
Δικαιούχος Λογαριασμού: Vitamelia (CY) LIMITED

Το κόστος της αποστολής των προϊόντων με courier διαμορφώνεται στα 2€ για Ελλάδα και 2,38€ για Κύπρο.

Τρόποι αποστολής & Χρόνος παράδοσης:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα μέσω των εταιριών Courier Center (Αττικη) & ACS -Γενική Ταχυδρομική(Επαρχία). Εφόσον η παραγγελία κατοχυρωθεί τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έως τις 14:30, η εταιρία μας άμεσα θα αναλάβει την αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης την 1-2 εργάσιμες ημέρες (για εντός Αττικής) και έως 4 εργάσιμες ημέρες για την επαρχία. Η επιλογή της εταιρίας courier για την αποστολή της παραγγελίας μπορεί να γίνει από εσάς κατά την στιγμή ολοκλήρωση της στο πεδίο παρατηρήσεις.

Για τη Κύπρο η αποστολή γίνεται με Acs και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1 εργάσιμη ημέρα.

Δυσπρόσιτες περιοχές:

1. Με ACS courier 
Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής η παραλαβή της αποστολής μπορεί να γίνει αποκλειστικά από το πλησιέστερο κατάστημα courier χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο σημείο που αρχικά είχε υποδειχθεί.

2. Με Γενική Ταχυδρομική courier
Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής η παράδοση της αποστολής μπορεί να γίνει στο σημείο που έχει υποδειχθεί εφόσον ο τρόπος πληρωμής είναι Αντικαταβολή. Ο χρόνος παράδοσης σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από το τοπικό κατάστημα της courier και σε κάποιες περιπτώσεις απαιτούνται 3-4 εργάσιμες ημέρες.